Trafikklærer

FREMTIDENS TRAFIKKSKOLE

Søk jobb som trafikklærer i dag.

Bli med på veksten

Forutsigbarhet

Vi forstår at forutsigbarhet og stabilitet er viktig. Gjennom å utvikle mer effektive bookingsverktøy og operere med turnuser håper vi å gjøre det enkelt for lærerne våre å planlegge hverdagen sin.

Fulle dager

Vi er opptatt av at alle lærere skal ha mest mulig aktivitet i sine kalendere. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å tilrettelegge for en god balanse mellom antall elever og antall lærere ansatt hos oss.

Gode betingelser

For oss er det viktig at de som jobber her føler de har gode betingelser. Vi har derfor etterstrebet å være ledende i markedet på dette området.

Inkluderende miljø

Arbeidsmiljøet hos Way er både inkluderende og variert. Vi er opptatt av kultur og det å bygge en organisasjon folk trives i.

Hva sier trafikklærerne våre?

Lasse

«Simulatoropplæringen hos oss i Way gir elevene en unik mulighet til å lære effektivt, samt oppleve situasjoner man vanligvis ikke møter i trafikken. Dette er med på å styrke trafikksikkerheten, og gjør opplæringen lettere både for lærer og elev.»

Hanne

«Way er nyskapende og moderne, med et kunnskapsrikt arbeidsmiljø. Ved å jobbe annerledes og mer utradisjonelt i forhold til andre trafikkskoler blir dagene aldri kjedelige.»

Tor Kristian

«Hos Way bidrar vi til å gjøre elevene mest mulig rustet til å takle de utfordringene som møter dem etter endt opplæring ved å bruke nyere teknologi i kombinasjon med tradisjonell trafikkopplæring.»

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter dyktige nye kolleger

Vi er på jakt etter trafikklærere i Trondheim. Fyll ut skjema og ta kontakt
for mer informasjon

Meld din interesse

Fyll ut boksene under og trykk "Send" for å få tilsendt mer informasjon om Way og stillingen

Avkrysningsbokser *