• Førerkort klasse B

  Way tilbyr en variert og annerledes opplæring, med kjøring i både bil og simulator.

 • Lær deg å kjøre i simulator!

  Hos Way kan du ta store deler av trafikkopplæringen i bilsimulator.

 • Lær deg å kjøre i simulator!

  Hos Way kan du ta store deler av trafikkopplæringen i bilsimulator

fra kr. 390,-/kjøretime
Trinn 2-4 Både i simulator og bil Oppstart 01.04

Opplev fremtidens kjøreopplæring

Flere bransjer har i årevis brukt simulator i opplæring. Det er høstet gode erfaringer, og vi ser ingen grunn til at dette ikke skal gjelde vår bransje også. I tillegg til effektiv nyinnlæring og mengdetrening, kan elevene våre øve seg på vanskelige trafikale situasjoner, uten at det blir farlig. Ved bruk av bilsimulator, kan vi ta opplæringen til et nytt nivå, og mener dette vil øke elevenes bevissthet og risikoforståelse i trafikken.

Spennende læring

Uvanlige og utfordrende situasjoner, ulikt det man får mulighet til å oppleve på vei ved tradisjonell trafikkopplæring

Følg din fremgang

Via vår app, som straks vil gjøres tilgjengelig, gir vi deg mulighet til å enhver tid se hvor du er i opplæringsløpet

Varierte kjøretimer

Hos Way tilbyr vi en variert og annerledes opplæring. Øvelsene våre i simulator gjør at du effektivt når dine mål. Mengdetreningen med spennende elementer gjør også læringen mer morsom. Simulatortimene kombineres med obligatoriske timer i bil ute på vei.

Bestill på nett

Se påmelding lengre ned

Ta lappen hos Way

Vi begynner å ta i mot elever i april 2019.
Ønsker du å ta lappen hos Norges råeste trafikkskole?
Da vil vi gjerne høre fra deg!

Ofte stilte spørsmål

Ettersom undervisningen skal være individuelt tilpasset, er totalprisen per førerkort varierende. Statens vegvesen mener en elev bør ha rundt 140 timer bak rattet for å bli klar for førerprøve. Grunnen er at man trenger å samle trafikale erfaringer, for å kunne ta gode beslutninger i trafikken. En elev som ikke øvelseskjører privat, trenger mange kjøretimer på trafikkskolen. En elev som kjører mye privat, trenger færre kjøretimer.

Alt fra kr. 18 000,- og opp til kr. 40 000,- er helt normal totalpris.

 • Trinnvurdering trinn 2
 • Sikkerhetskurs på bane
 • Trinnvurdering trinn 3
 • Hele Trinn 4:
  • Kurs, “Bilkjøringens risiko”
  • Landeveistur
  • Planleggingstur
  • Kurs, “Refleksjon og oppsummering”

Trafikklæreren din skal vite hvilket nivå du er på og sette deg opp på de obligatoriske timene når du er klar for det. Du kan eksempelvis ikke ha trinnvurdering trinn 2 før du har vist lærer at du håndterer bilen godt teknisk.

Alle må ha vanlig kjøretime både på trinn 2 og 3. Dersom du har øvelseskjørt mye privat, vil dette vises, og lærer vil bare sjekke at du kan det du skal, i tråd med læreplanen, før du får gjennomføre de obligatoriske timene.

Trafikkskolen har ikke lov til å garantere deg å bli ferdig på en viss tid. Noen trenger mye tid for å nå målene i læreplanen, andre trenger mindre tid. Dette har ofte sammenheng med hvor mye man øvelseskjører. Vi anbefaler å bruke lang tid på opplæringen, da dette er et modningsfag. Det betyr ikke at det blir dyrere. Men alt fra 3 måneder til ett år er normal tid å bruke på opplæringen.

Opplæring klasse B starter med en vanlig kjøretime i simulator eller skolebil. Bare gi oss et hint om når du ønsker å sette i gang, så skal vi gjøre det vi kan for å imøtekomme dette. Send oss gjerne en mail, ring eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Statens Vegvesen anbefaler at du begynner å øvelseskjøre når du er 16 år. Men hos Way kan du starte å kjøre i bilsimulator allerede før du er 16 år. Vi kan, ved hjelp av bilsimulator, ta deg gjennom sentrale deler av trafikkopplæringen slik at du er enda bedre forberedt når du først skal ut på veien.

Få et innblikk

Nysgjerrig på hvordan bilsimulatoren fungerer? Bla gjennom bildene i galleriet for å få et inntrykk av hvordan det er å lære å kjøre bil i simulator.

Way Trondheim

Nordre Gate 11
7011 Trondheim

Åpner våren 2019

Meld din interesse

Skriv inn adressen din under, så sender vi deg en e-post når vi er klare til å ta imot våre første studenter