Kjøre opp?
Null stress.

Med en kombinasjon av simulator og kjøring på vei, får du den mest mulig effektive veien til lappen.

Hvorfor bør jeg ta lappen hos Way?

Hos Way er målet å få deg mest mulig effektivt gjennom kjøreopplæringen

Effektiv opplæring

Forskning har vist at man i simulator kan få fire ganger så mange repetisjoner som på vei. Ved å kombinere simulator og bil på vei kommer man dermed raskere til målet.

Åpent kvelder og i helger

Med kvelds- og helgeåpent, har du mere frihet til å øve når det passer deg.

Øv trygt i simulator

Lærer du grunnferdighetene i simulator, så er du tryggere på deg selv når du skal ut på veien. Det kan bidra til at du da får mer ut av opplæringen din på vei.

Påmelding

Fyll ut skjemaet og trykk 'Send', så tar vi kontakt for å avtale nærmere hvilket opplæringsløp som vil passe best for deg. Du vil få en bekreftelse på epost.

Ikke helt bestemt deg enda?

Gjør som pilotene, øv i simulator

Simulatoren gjør det mulig å få trent mer effektivt, øvd på uvanlige og farlige situasjoner, og lar deg få en opplæring best mulig tilpasset deg.

Vanlige spørsmål

Finner du ikke det du lurer på? Det ligger også mye informasjon under de ulike meny-valgene.

Simulatoren gjør det mulig å få trent mer effektivt, øvd på uvanlige og farlige situasjoner, og i større grad gi deg en tilpasset opplæring. Sammen med kjøring i bil på vei, får man den mest effektive treningen.

Ettersom undervisningen skal være individuelt tilpasset, vil totalprisen på et førerkort variere. Statens vegvesen mener en elev bør ha rundt 140 timer bak rattet for å bli klar for førerprøven. Grunnen er at man trenger å samle trafikale erfaringer for å kunne ta gode beslutninger i trafikken. En elev som ikke øvelseskjører privat, trenger derfor flere kjøretimer på trafikkskolen. En elev som kjører mye privat, trenger færre kjøretimer.

Alt fra kr. 18 000,- til kr. 40 000,- er en helt normal totalpris.

Les mer under Priser

 • Trinnvurdering trinn 2
 • Sikkerhetskurs på bane
 • Trinnvurdering trinn 3
 • Hele Trinn 4:
  • Kurs, “Bilkjøringens risiko”
  • Landeveistur
  • Planleggingstur
  • Kurs, “Refleksjon og oppsummering”

Trafikklæreren din skal vite hvilket nivå du er på og sette deg opp på de obligatoriske timene når du er klar for det. Du kan eksempelvis ikke ha trinnvurdering trinn 2 før du har vist lærer at du håndterer bilen godt teknisk.

Alle må ha normal kjøretime på både trinn 2 og 3. Dersom du har øvelseskjørt mye privat vil dette vises, og lærer vil da bare sjekke at du kan det du skal, i tråd med kravene i læreplanen. Deretter vil du få gjennomføre de obligatoriske timene.

Trafikkskolen har ikke lov til å garantere deg å bli ferdig på en viss tid. Noen trenger mye tid for å nå målene i læreplanen, andre trenger mindre tid. Dette har ofte sammenheng med hvor mye man øvelseskjører. Vi anbefaler å bruke god tid på opplæringen, da trafikkopplæring er et modningsfag. Det betyr ikke at det blir dyrere.

Alt fra tre måneder til ett år er normal tid å bruke på opplæringen.

Opplæring klasse B hos Way, starter med en vanlig kjøretime i simulator. Bare gi oss et hint om når du ønsker å sette i gang, så skal vi gjøre det vi kan for å imøtekomme dette. Send oss gjerne en mail, ring eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Statens Vegvesen anbefaler at du begynner å øvelseskjøre når du er 16 år. Men hos Way kan du starte å kjøre i simulator allerede før du er 16. Vi kan, ved hjelp av simulatoren, ta deg gjennom sentrale deler av trafikkopplæringen slik at du er enda bedre forberedt når du først skal ut på veien.

Ja, vil tilbyr opplæring for både manuell og automatgir

Ja, våre lærere snakker både norsk og engelsk.

Nyhetsbrev

Interessert? Følg med ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt!

Comments are closed.