Kjøre opp?
Null stress.

Gjør som pilotene, øv i simulator. Med en kombinasjon av simulator og kjøring på vei får du den mest mulig effektive veien til lappen.

Hvorfor bør jeg ta lappen hos Way?

Hos Way er målet vårt å få deg mest mulig effektivt gjennom kjøreopplæringen.

Tilpasset opplæring

Kjøring i simulator kan øke effektiviteten i kjøreopplæringen med opptil 300%. Kom raskere til målet med kombinasjonen simulator og kjøring på vei.

Åpent kvelder og i helger

Vi har kvelds- og helgeåpent. Øv når det passer for deg.

Øv trygt i simulator

Ta noen timer i simulator først, så er du tryggere på deg selv når du skal ut på veien.

Påmelding

Fyll ut skjemaet under og trykk 'Send' så tar vi kontakt med deg for å avtale hvilket tilbud som er best for deg. Du vil få en bekreftelse på epost.

Avkrysningsbokser
Ikke helt bestemt deg enda?

Gjør som pilotene, øv i simulator

Simulatoren gjør det mulig å få trent mer effektivt, øvd på uvanlige og farlige situasjoner, og lar deg få en opplæring best mulig tilpasset deg.

Ofte stilte spørsmål

Simulatoren gjør det mulig å få trent mer effektivt, øvd på uvanlige og farlige situasjoner, og lar deg få en opplæring best mulig tilpasset deg. Sammen med kjøring av bil på vei, får man den mest effektive treningen.

Ettersom undervisningen skal være individuelt tilpasset, er totalprisen per førerkort varierende. Statens vegvesen mener en elev bør ha rundt 140 timer bak rattet for å bli klar for førerprøve. Grunnen er at man trenger å samle trafikale erfaringer, for å kunne ta gode beslutninger i trafikken. En elev som ikke øvelseskjører privat, trenger mange kjøretimer på trafikkskolen. En elev som kjører mye privat, trenger færre kjøretimer.

Alt fra kr. 18 000,- og opp til kr. 40 000,- er helt normal totalpris.

 • Trinnvurdering trinn 2
 • Sikkerhetskurs på bane
 • Trinnvurdering trinn 3
 • Hele Trinn 4:
  • Kurs, “Bilkjøringens risiko”
  • Landeveistur
  • Planleggingstur
  • Kurs, “Refleksjon og oppsummering”

Trafikklæreren din skal vite hvilket nivå du er på og sette deg opp på de obligatoriske timene når du er klar for det. Du kan eksempelvis ikke ha trinnvurdering trinn 2 før du har vist lærer at du håndterer bilen godt teknisk.

Alle må ha vanlig kjøretime både på trinn 2 og 3. Dersom du har øvelseskjørt mye privat, vil dette vises, og lærer vil bare sjekke at du kan det du skal, i tråd med læreplanen, før du får gjennomføre de obligatoriske timene.

Trafikkskolen har ikke lov til å garantere deg å bli ferdig på en viss tid. Noen trenger mye tid for å nå målene i læreplanen, andre trenger mindre tid. Dette har ofte sammenheng med hvor mye man øvelseskjører. Vi anbefaler å bruke lang tid på opplæringen, da dette er et modningsfag. Det betyr ikke at det blir dyrere. Men alt fra 3 måneder til ett år er normal tid å bruke på opplæringen.

Opplæring klasse B starter med en vanlig kjøretime i simulator eller skolebil. Bare gi oss et hint om når du ønsker å sette i gang, så skal vi gjøre det vi kan for å imøtekomme dette. Send oss gjerne en mail, ring eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Statens Vegvesen anbefaler at du begynner å øvelseskjøre når du er 16 år. Men hos Way kan du starte å kjøre i bilsimulator allerede før du er 16 år. Vi kan, ved hjelp av bilsimulator, ta deg gjennom sentrale deler av trafikkopplæringen slik at du er enda bedre forberedt når du først skal ut på veien.

Way Trondheim

Nordre Gate 11
7011 Trondheim

Nyhetsbrev

Interessert? Følg med ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt!

Comments are closed.