Om Way

Way digitaliserer trafikkopplæringen gjennom bruk av virtuelle omgivelser og automatiserte tilbakemeldinger. Vår kunstig intelligente trafikklærer vil være kompatibel med både simulator, bil og desktop. Ved hjelp av software-plattformen og en fullskala kjøresimulator, skal eleven enkelt og effektivt kunne skaffe nødvendig kompetanse på veien mot å bli en trygg sjåfør. Way ønsker med dette å lage et helhetlig system og en fremtidig standard for intelligent og effektiv trafikkopplæring, både nasjonalt og internasjonalt.

Vår historie

Way ble stiftet juni 2015, med den hensikt å utvikle en mer effektiv, mer miljøvennlig, rimeligere, og tryggere trafikkopplæring for førerkort klasse B. Siden den tid har det, i samarbeid med et bredt spekter fagmiljøer og interessenter, blitt laget en rekke virtuelle områder, øvelser, og automatiserte tilbakemeldinger, som sammen utgjør Way´s egen løsning for fremtidens trafikkopplæring. Systemet støttes av en egenutviklet fullskala kjøresimulator. Selskapet har i dag 18 ansatte og kontorer i Stjørdal og Trondheim.

Vår visjon

Way utvikler fremtidens internasjonale standard for intelligent og effektiv trafikkopplæring.

Karriere i Way

Kan du tenke deg å være med å revolusjonere trafikkopplæringsbransjen? Vi er alltid på utkikk etter dyktige nye kolleger som vil hjelpe oss å ta neste steg på veien

Oppdatering kommer

Vi leter etter personer med erfaring fra kommunikasjon, grafisk design, SoMe og frontend app-utvikling

Oppdatering kommer

Vi er på utkikk etter dyktige trafikklærere til vår etablering i Trondheim