Om Way

Vi digitaliserer trafikkopplæringen gjennom bruk av virtuelle omgivelser og automatiserte tilbakemeldinger. Vår kunstig intelligente trafikklærer vil være kompatibel med både simulator, bil og desktop. Ved hjelp av software-plattformen og en fullskala kjøresimulator, skal eleven enkelt og effektivt kunne skaffe nødvendig kompetanse på veien mot å bli en trygg sjåfør. Læreren på sin side, vil dra nytte av vårt fullverdige backooffice-system for planlegging og organisering. Way ønsker med dette å lage en helhetlig løsning og en fremtidig standard for intelligent og effektiv trafikkopplæring, både nasjonalt og internasjonalt.

Vår historie

Way ble stiftet juni 2015, med den hensikt å utvikle en mer effektiv, miljøvennlig, rimeligere, og tryggere trafikkopplæring for førerkort klasse B. Siden den tid har det,i samarbeid med et bredt spekter fagmiljøer og interessenter, blitt laget en rekke virtuelle områder, øvelser, og automatiserte tilbakemeldinger, som sammen utgjør Way ́s egen løsning for fremtidens trafikkopplæring. Systemet anvendes sammen med en egenutviklet fullskala kjøresimulator. Selskapet har i dag 31 ansatte og kontor i Trondheim.

Vår visjon

Way skal utvikle fremtidens internasjonale standard for intelligent og effektiv trafikkopplæring.

Karriere i Way

Kan du tenke deg å være med å revolusjonere trafikkopplæringsbransjen? Vi er alltid på utkikk etter dyktige nye kolleger som kan hjelpe oss å ta neste steg på veien

Oppdatering kommer

Oppdatering kommer

Vi er på utkikk etter dyktige trafikklærere til vår etablering i Trondheim.
Se jobbe i Way