Spillmakerlauget besøker oss

sppillmakerlaug

Sist uke hadde vi gleden av å ønske Spillmakerlauget velkommen til våre lokaler i Nordre. Å ha innom en gruppe meget dedikerte 3D- og spillutviklingsnerder, ikke ulikt oss selv, viste seg å være det perfekte publikum.

Spillmakerlauget er en frivillig forening for norske spillutviklere. Foreningens mål er å forbedre medlemmenes ferdigheter og sørge for at de lærer av hverandre, gjennom å tilrettelegge for bedre kommunikasjon blant annet ved å avholde møter og samlinger med relevant innhold. Ettersom de opererer innenfor samme område som oss selv, føles det derfor fint å kunne bidra til deres ønske om deling av kunnskap innenfor faget. I løpet av sesjonen, ga vår CTO, Thor Henning Amdahl, de et innblikk i hvordan vi lager fremtidens trafikkopplæring, gjennom å kombinere kunstig intelligens med spilutvikling. 

Takk for at dere stakk innom. Håper å se dere tilbake igjen snart. 

PS: Er du interessert i spillutvikling, så anbefaler vi deg å ta kontakt med de.

Comments are closed.